A valódi szabadság: nyaralás vitorlás hajóval!

Tervezed a következő vitorlás bérlésed? Vagy most fogsz először hajóval nyaralni? Hiába intézhetsz mindent akár online is, a vitorlás charter utazásoknál sok olyan intézni való és kérdés van, amihez elengedhetetlen egy tapasztalt közvetítő.  Legyen bárhol*, megtaláljuk neked azt a hajót, ami minden szempontból megfelel az elképzeléseidnek. 

Megtaláljuk a tökéletes hajót neked!

1. A választott úticélodon

Horvátország történelmi városai és zöld szigetei vonzanak? Vagy szívesebben szelnéd az egzotikus karibi világ hullámait? Esetleg felfedeznéd a nyüzsgő olasz vagy az elegáns francia kikötőket? Bárhol is képzeled el a tökéletes nyaralásod, mi segítünk megtervezni, akár a teljes hajózási útvonaladat is. Sok helyen tudunk szolgálni szárazföldi gasztronómiai és turisztikai ajánlásokkal.

Egy

2. A hozzád illő kényelemmel

A te igényeidnek megfelelően megtaláljuk azt a típusú, korú és felszereltségű hajót, amelyen el tudod képzelni az utazást a családoddal, a barátaiddal vagy akár az üzlettársaiddal. Legyen szó aktív vagy passzív kikapcsolódásról, zenehallgatástól, TV-zésről, vízisportokról. Szeld a hullámokat egytestű vagy katamarán vitorlással, de, ha a gyorsaság a mindened, akkor egy modern motoros yacht lesz a jó választás. 

Egy

3. Az általad kért időpontra

Klasszikusan nyáron mész nyaralni vagy a hideg elől menekülsz a pálmafák árnyékába? Vitorlázni az év bármely szakaszában lehet, hiszen mindig van olyan hely, ahol éppen dübörög a szezon. Határozz meg számunkra időszakokat, amikor szeretnéd élvezni a tenger hullámait és mi mindegyikhez elküldjük az elérhető lehetőségeket, minden hozzátartozó költséggel. Nálunk nincsenek rejtett költségek, átlátható, tételes ajánlatokkal dolgozunk. 

Egy

4. Ha szükséges tapasztalt, magyar anyanyelvű skipperrel

Ha nincs hajóvezetői engedélyed és az utastársaid közül sem rendelkezik senki jogosítvánnyal, akkor közvetítünk számodra magyar anyanyelvű hajóvezetőt. Néhány ügyfelünk életre szóló barátságot kötött a kapitánnyal. 

Egy

Egy

Szakértők vagyunk helyetted!

Több, mint 300 charter kapcsolatot ápolunk világszerte

Globálisan több száz chartercéggel van tapasztalatunk. Pontosan tudjuk, hogy melyik ügyfelünk számára melyik cégnél keressünk hajót. Számunkra a keresésnél nagyon fontos, hogy olyan partnerrel dolgozzunk, akiről tapasztalatból tudjuk, hogy minőségi karbantartást végez és ügyfelünket biztonsággal közvetítjük. 

 

Foglalásodhoz 7/7 elérhető ügyintéződ lesz

Bár minden utazást kizárólag online is meg lehet szervezni, a hajózás mégis olyan világ, ahol sok kérdés felmerülhet, főleg a választott térségek földrajzi adottságaival, a kikötők infrastruktúrájával, a tervezett útvonallal és az előkészületekkel kapcsolatban. Éppen ezért Azure ügyintéződ a hét minden napján 09:00-16:00 között elérhető számodra.

Állandó 5-30 % kedvezményeket kínálunk

Minden időszakban vannak akciós hajók, de vannak kiemelt periódusok, amikor különösen jó áron lehet bérelni. Azure ügyfeleinket természetesen mindig tájékoztatjuk ezekről a lehetőségekről. Kiemelt időszaknak minősül a január-februári hónap, ha nyáron szeretnél utazni, ilyenkor ugyanis remek előfoglalási kedvezmények vannak. 

 

Hogyan történik a hajófoglalás?

1. Megkapod ajánlatunkat az igényeidnek megfelelően

Listát kapsz az elérhető hajókról az általad kért időpontra, helyszínen. Minden felszereltségről és választható extra szolgáltatást is megtekinthetsz, minden tartozó költséget látni fogsz, így transzparens költségvetést tudsz készíteni és az utastársaiddal egyeztetni. Mivel ez 1-2 napot igénybe vehet, ha első áttekintésre valamelyik hajó elnyeri a tetszésed, lehetőséged van 3 napig tartható opcionális foglalást kérni.  Ez idő alatt az adott hajó garantáltan nem foglalható más utasok számára. 

2. Először csak a bérleti díj 50 %-át kell befizetned

A foglalás megerősítését követően először csak a bérleti díj 50 %-t fizeted be, majd az indulást megelőző 30. napig kell a második részletet térítened. Minden egyéb igényelt szolgáltatás, a deposit biztosítás és a transit log (takarítás) költségei a hajó átvétel napján a bázison térítendők, de ezekről részletes listát kapsz már az ajánlatban is. 

3. Minden szükséged információt és dokumentumot átadunk

A foglalás után néhány dokumentumot aláírva vissza kell küldened számunkra (scannelve is elég), majd az utazást megelőző 1 hónapban megkapod a boarding passt, amelyen szerepel kontakt és térkép a kikötőhöz, ahol a hajódat találod. 

5. Ha kértél, megismerkedsz a kapitányoddal

Ha skippert is igényeltél, akkor összekapcsolunk titeket, így már az utazást megelőzően megismerkedtek egymással, meg tudjátok beszélni a tervezett útvonalat, a felkészülést. 

6. Az utazásod végéig kapcsolatban leszünk

Egészen amíg haza nem érsz rendelkezésedre állunk és bármikor beszélhetünk, ha kérdésed van. 

Mit mondanak, akik rendszeresen velünk utaznak?

Dr. Egyed Péter sebészorvos

“Az Azure Yacht nyitott csapata mindig azt szeretné, hogy neked életed egyik meghatározó, pozitív élménye legyen, amikor elindulsz az égszínkék tengeren vitorlázni. Én minden évben visszatérek hozzájuk, mert mosoly, jókedv, baráti hangulat fogad! Csodálatos lehetőségeket kínálnak gasztronómia tekintetében is, illetve olyan tájakra juthatsz el velük, amikről eddig csak álmodtál.”

Polgár Géza borszakértő, Vinox Kft.

“A hétköznapokat hátrahagyva, igazán érdekes és értékes társasági életet élhetünk a vitorlás túrákon. Klassz helyeken, csöppet sem szürke programokkal ismerhetjük meg a hajós életet, a gasztronómia pedig az igazi tengeri arcát mutatja.”

Kiss Viktor ügyvezető, Dr. Risk

“Az Azure jóvoltából  ismerkedtem meg a  tengeri vitorlázással, amely még nagyobb szabadságérzetet jelent számomra, mint a tavi vitorlázás. Az Azure csapata olyan, mint egy nagy család és a profin szervezett rendszeres vitorlás és egyéb szárazföldi programok révén rengeteg új ismeretségre, és barátra is szert tettem. Azt gondolom, hogy ez még a szuperül menedzselt vitorlázásoknál is többet jelent.”

Van néhány meglepetésünk is neked, ha hajót bérelsz nálunk!

✔ Első foglalásodra 5 % extra kedvezményt adunk, akkor is, ha eleve akciós a választott hajód

✔ Vendégünk vagy egy palack Azure Yacht  Irsai Olivér borra a Kúcs Gyula Pincészetből

✔ Küldünk számodra egy charter szótárt, amiben a leghasznosabb kifejezéseket gyűjtöttük össze, amivel egy hajóbérlés során találkozhatsz. A szótár a kifejezések meghatározásán kívül, azok angol megfelelőjét is tartalmazza, kivéve, ha eleve nincs magyar változata. 

Egy

Töltsd le INGYENES tapasztalatgyűjteményünket!

 

AZ OKOS HAJÓS MÁS HIBÁJÁBÓL TANUL! TE TANULJ A MIÉNKBŐL!

 34 oldalban a lényeg, amit megtanultunk 20 év alatt először hobbi vitorlázóként, majd utazásszervezőként. A letöltés mellé értékes MEGLEPETÉST küldünk, amelynek örülni fogsz következő hajófoglalásodnál! Nem hiszed el? Nézd meg! Nem kerül semmibe ;)

Adatvédelmi Nyilatkozat

Értesítések

Sikeres feliratkozás!

Pin It on Pinterest