Rólunk

Az Azure Lifestyle Magazin hátterében az Azure Yacht, innovatív jachtcharter és jacht menedzsment vállalkozás áll. 20 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk. Hajóink elérhetők Horvátországban, Olaszországban, Görögországban, Törökországban és a Földközi tenger, valamint a Karib térség desztinációin. Tevékenységünkben egyesítjük a kellemes időtöltést és a szakmaiságot. Az első lépéstől számíthatsz ránk, ha hajózni indulsz!

Rendelkezésedre állunk, ha az alábbi szolgáltatások valamelyikében vagy érdekelt:

  • Vitorlás hajó, motoros jacht, katamarán bérlés egyénileg vagy skipperrel – megtaláljuk a megfelelő hajót, a megfelelő áron, a megfelelő helyen, a megfelelő időben
  • Csapatépítő tréningek, incentive utazások, vállalati utazások szervezése
  • Hajózási útvonalakat tervezünk, gasztronómiai és kulturális programokra állítunk össze tippeket, javaslatokat
  • Kiegészítő lehetőségeket biztosítunk a hajózás mellé – mozgás, kikapcsolódás, felüdülés (pl.: horgászat, búvárkodás, kitesurf, surfing

Az Azure Yacht nem „egy hajós cég” a piacon a sok között, hanem egy olyan márkanév, amely hiánytalanul eleget tesz a képviselt értékeknek (a mindenkori szakmai minőségi és biztonsági elvárásoknak való megfelelés, az aktuális trendekkel és lehetőségekkel kapcsolatos naprakészség) és egy közösséget jelent ügyfelei, partnerei számára. Olyan közösséget, ahol a professzionális tudás nyújt garanciát ahhoz az élményhez, amit a hajós charter utazások kedvelői várnak.

Töltsd le INGYENES tapasztalatgyűjteményünket!

 

AZ OKOS HAJÓS MÁS HIBÁJÁBÓL TANUL! TE TANULJ A MIÉNKBŐL!

 34 oldalban a lényeg, amit megtanultunk 20 év alatt először hobbi vitorlázóként, majd utazásszervezőként. A letöltés mellé értékes MEGLEPETÉST küldünk, amelynek örülni fogsz következő hajófoglalásodnál! Nem hiszed el? Nézd meg! Nem kerül semmibe ;)

Adatvédelmi Nyilatkozat

Értesítések

Sikeres feliratkozás!

Pin It on Pinterest