Az Azure Yacht a Magyar Tenisz Szövetség közreműködésével és támogatásával „új vizekre evezett” és megszervezte az Azure Business Open barátságos teniszversenyt. A sportnap célja (amelyből nem titkolt szándékunk hagyományt formálni) a tenisz sportág népszerűsítése mellett a magyar üzleti szféra vezető beosztású szereplőinek körében, az Azure közösség erősítése és bővítése volt, különös tekintettel azon kapcsolataink összetartására, akik a vitorlázást is kedvelik. A tenisz az egyik legjobb választható sportág az szív egészségének megőrzése érdekében és hatékony kikapcsolódást jelent a stresszes, rohanó mindennapokban. Ugyanakkor a kötetlen program résztvevői kapcsolati hálójukat is bővíthetik az informális közegben.

A versenyen fél profi és amatőr párosok játszottak körmérkőzéses rendszerben. Az eseményen a Magyar Tenisz Szövetség versenyszabályzata volt érvényes. A rendezvénynek az ország prominens és legmodernebb felszerelésével rendelkező sportlétesítménye, a Nemzeti Edzésközpont Teniszcentrum adott otthont. A versenyzők és családtagjaik élvezetes napot tölthettek együtt: megtekinthettek egy tűzpiros AUDI RS 5 gépjárművet, az ebédszünetben Piros Zsombor, U18 korosztályos Európa-bajnok teniszező játszott látványos gálamérkőzést, a gyermekek számára kialakított játszósarokban pedig a Vöröskereszt biztosított interaktív elsősegély oktatást. A borkedvelők a méltán híres Szent Tamás Pincészet borait, valamint a Vinox Kft. prémium olaszborait kóstolhatták. A frissítőről a VIWA Vitaminwater gondoskodott, a reggelihez, ebédhez a Tóalmási Húscsarnok Kft. biztosított kiváló fogásokat, míg az édesebb ízekre vágyóknak az Európa Kávéház és Cukrászda kínált különleges desszerteket. A jó hangulatról beszéljenek helyettünk a képek:

 –

Töltsd le INGYENES tapasztalatgyűjteményünket!

 

AZ OKOS HAJÓS MÁS HIBÁJÁBÓL TANUL! TE TANULJ A MIÉNKBŐL!

 34 oldalban a lényeg, amit megtanultunk 20 év alatt először hobbi vitorlázóként, majd utazásszervezőként. A letöltés mellé értékes MEGLEPETÉST küldünk, amelynek örülni fogsz következő hajófoglalásodnál! Nem hiszed el? Nézd meg! Nem kerül semmibe ;)

Adatvédelmi Nyilatkozat

Értesítések

Sikeres feliratkozás!

Pin It on Pinterest