Rajongói vagyunk minden olyan innovatív kiegészítőnek, sporteszköznek, technikának, ami egy vitorlás-, yachtos utazás hangulatát feldobja. A Boat International blogja összegyűjtött számos szuper kütyüt, ami feldobja egy hajós nyaralás hangulatát, mi kiválogattuk a kedvenceinket. Néhány láttán a Vissza a Jövőbe szereplői is sírva fakadnának. Mit nekünk rózsaszín flamingós matracok, meg unikornisok. Íme a „játékok”, melyeket érdemes felvenned a bakancslistádra.

1. Robo-Shark

Robo-Shark a piac egyik legmenőbb – és szerencsére fogatlan – víz alatti drónja. A két méter hosszú bionikus robottal a cápa szemén keresztül kémlelhető a víz alatti világ. Súlya 75 kg, 10 csomós sebességgel képes haladni és 300 méter mélységig úszik le. Rendelkezik automatikus akadályelkerülő rendszerrel. Akkumulátora 2 órát bír. A cápa testfelépítését utánzó kialakításának köszönhetően minimális víz alatti zajt generál.
Mókás, fantáziadús, profi. De azért reméljük következő nyaralásunk alkalmával a szomszédos hajón nem ezzel fog játszani a gyerek.

http://www.robosea.org/

2. Red PaddleBoard XL

Tehát, a SUP supersize modellje. A lényege, hogy családdal, haverokkal együtt lehet élvezni a deszka örömeit. Az öt méter hosszú, felfújható paddleboardon akár nyolc ember is elfér. Evezés, mókázás a deszka körül, minden mehet, mert a fogantyúk segítségével nem csak hordozni könnyebb, hanem a vízből is egyszerűbb visszakapaszkodni a „fedélzetre”.

https://redpaddleco.com/

3. Jetsurf Pro Race

Nem kedveznek a hullámok egy kis szörfözésnek? Sebaj, majd motorral meghajtjuk azt a paripát. Ha ezt látná Marty McFly úgy dobná a röpdeszkáját a kukába, mint macskát… A szörfdeszka-jet ski-wakeboard hibridet a Forma-1 mérnökei fejlesztették ki. Az ultrakönnyű szénszálas táblát egy kétütemű motor hajtja, a legfejlettebb modell, a Pro Race 57 km / h-s sebességet képes elérni.

https://www.jetsurf.com/hq/

4. techBar’s Underwater Smart Scooter

Elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen a kezedben és elég erős ahhoz, hogy vigyen a víz alatt. A kis „robogóval” nagyon kényelmesen tudsz snorkelezni, akár egy órát is. A 2,7 km/h maximális sebességgel haladó jármű újratöltése mindössze 90 percet vesz igénybe. Tényleg csak annyi a dolgod, hogy megragadod és már mehetsz is. A békatalpakat pedig hagyd a fedélzeten.

https://www.selfridges.com/GB/en/

5. Red Shark Board

Többé nem lehet kifogás az edzések kihagyására, ha nincs kondi a fedélzeten. Az “új hullámos vízibicikli” nem hagyja lanyhulni a combizmokat. Használata nem igényel különösebb egyensúlyi képességeket, a modellek között a versenyzőtől a hobbi biciklistáig mindenki megtalálja a számára tökéletes eszközt. Tárolása és karbantartása egyszerű, mivel felfújható, ezért leeresztve könnyen elfér a hajón.

https://redsharkbikes.com/en/

+1 Project Neptune

A Triton Submarine és az Aston Martin szerelemgyereke. Ez a futurisztikus vasalóra hasonlító jármű nem más, mint egy luxus tengeralattjáró kabin. Ötszáz méter mélységig lehet merülni vele, három férőhelyes (két utas és a kapitány). A Triton gondoskodott róla, hogy a panoráma üvegen keresztül a víz alatti kilátás öt csillagos élmény legyen, de a belső tér az Aston Martin kifinomult ízlésére lett bízva. Nem is fogták vissza magukat, a kézzel varrt bőrhuzatok és a szénszálas belső burkolatok vitathatatlanul tükrözik a luxust. Sebessége öt csomó, ami első hallásra nem sok – főleg Aston Martin viszonylatban. De, ha abból az aspektusból nézzük, hogy ez a gyorsaság a Triton zászlóshajójának, a 3300/3 tengeralattjáró maximum sebességének négyszerese, már nem is olyan rossz.

https://tritonsubs.com/

Neked melyik a kedvenced?

Forrás:
https://www.boatinternational.com/

Képek forrása:
http://www.robosea.org/
https://redpaddleco.com/
https://www.jetsurf.com/hq/
https://www.selfridges.com/GB/en/
https://redsharkbikes.com/en/
https://tritonsubs.com/

Töltsd le INGYENES tapasztalatgyűjteményünket!

 

AZ OKOS HAJÓS MÁS HIBÁJÁBÓL TANUL! TE TANULJ A MIÉNKBŐL!

 34 oldalban a lényeg, amit megtanultunk 20 év alatt először hobbi vitorlázóként, majd utazásszervezőként. A letöltés mellé értékes MEGLEPETÉST küldünk, amelynek örülni fogsz következő hajófoglalásodnál! Nem hiszed el? Nézd meg! Nem kerül semmibe ;)

Adatvédelmi Nyilatkozat

Értesítések

Sikeres feliratkozás!

Pin It on Pinterest